Vetter BV.

Wie zijn wij

Vetter bv gespecialiseerd in het bewerken van harde en geharde staalsoorten. De specialist voor het vervaardigen van industrieele messen voor diverse industrieen. Machine messen voor kunstof, metaal, recycling en voedingsmiddelenindustrie.

Uitgerust met een modern CNC gestuurd machine park kan Vetter al het vlakslijp -werk, CNC frees en CNC draaiwerk voor u uitvoeren. Door het in eigen huis harden / veredelen en vlakslijpen van metaal houden wij het gehele proces in eigen beheer, wat resulteert in korte levertijden en optimale service.

Wij kunnen voor u grote platen vlakslijpen of voorslijpen en tevens geheel frezen. Het uitvoeren van CNCfreeswerk en CNCdraaiwerk doen wij in eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van machineonderdelen, machinemessen, stempels en gereedschappen voor de industrie. Wij kunnen voor u machineonderdelen vervaardigen en bewerken tot meer dan 3 meter lengte.

Wij kunnen precisieslijpen tot 3200 mm lengte op diverse vlakslijp machines en scherpslijpen en profielslijpen tot 4000 mm lengte.

Naast machineonderdelen & industrieele messen produceren wij uiteenlopende onderdelen in aluminium en kunstof en stempels , matrijzen voor kantpersen.